Kattavat apteekkipalvelut Hyvinkäällä

Vehkojan apteekki tarjoaa kaikki tarvitsemasi apteekkipalvelut Hyvinkäällä, Vehkojan S-marketin yhteydessä. Tervetuloa asioimaan ystävällisen palvelun apteekkiimme.

Meillä on myös verkkoapteekki.

Verkkokauppa palvelee osoitteessa vehkojanverkkoapteekki.fi kellon ympäri

Verkkoapteekki mahdollistaa helpon ja nopean tilaamisen. Voit tilata myös reseptilääkkeitä verkkoapteekista. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita hyvään terveyteesi ja hyvinvointiin. Klikkaa itsesi verkkoapteekkiin sivun yläreunan painikkeesta.

 

Toimitamme kaikkialle Suomeen. Voit valita myös nopean noudon apteekista tai apteekin noutoautomaatista.  

 

NOUTOAUTOMAATIT sijaitsevat:

S-Market Vehkoja

K-Market Martti

K-Market Hakalantori

 

Noutoautomaatteihin voit tilata myös kylmäsäilytystuotteet! 

 

Tukea asiointiin farmaseuttisilta yhdyshenkilöiltä

Apteekkimme henkilökunnasta löytyy erityisosaamista muun muassa astman, diabeteksen ja sydäntautien hoidosta. Nämä farmaseuttiset yhdyshenkilömme ovat tukenasi asioidessasi apteekissamme. Heiltä voit tiedustella sairauteesi liittyvistä erityiskysymyksistä. He pitävät myös huolta, että astman, diabeteksen ja sydänsairauksien hoidon uusin tieto on muun farmaseuttisen henkilökunnan käytettävissä.

Kysy lisää

Koneellinen annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on maksullinen palvelu. Asiakas saa kaikki annosjakeluun soveltuvat, säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet ja vitamiinit (tabletit/kapselit) pakattuna kerta-annospusseihin pääsääntöisesti kahdeksi viikoksi kerrallaan. Koneellisessa annosjakelussa lääkkeet vaihdetaan edullisempiin valmisteisiin automaattisesti. Käytössämme on Pharmacin Oma-annospalvelu. Annosjakelun aloittamisesta ja hinnasta saat lisätietoja apteekista.

Lue lisää Oma-annospalvelusta

Kosmetiikkaneuvonta

Henkilökunnassamme on koulutettu kauneuden ammattilainen, jonka kanssa voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvonnan. Opastamme sinulle parhaiten sopivien tuotteiden valinnassa sekä kauden uutuuksissa. Kysy kosmetologiltamme henkilökohtaista opastusta myös meikkaamiseen ja ihonhoitoon.

Tutustu tuotevalikoimaan

Lääkehoidon tarkistus

Lääkehoidon ja lääkkeiden yhteisvaikutusten tarkistus suoritetaan aina reseptilääkkeen oston yhteydessä vertaamalla uutta lääkeostoa apteekistamme aikaisemmin tehtyihin reseptilääkeostoihin. Varmistamme, että uusi lääke sopii käytettäväksi yhdessä niiden kanssa. Tarvittaessa otamme yhteyttä lääkäriin lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi.

Lääkehaku

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja/tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä. Kotitalouksien lääkejätteet voi tuoda veloituksetta apteekkiimme hävitettäväksi. Lääkejätteet voit palauttaa apteekkimme sisäänkäynnin yhteydessä olevaan lajittelupisteeseen. Muistathan lajitella erikseen elohopeakuumemittarit ja jodipitoiset lääkkeet. Myös ruiskut ja neulat on pakattava erikseen läpinäkyvään, kovaan astiaan, esimerkiksi lasipurkkiin. Nestemäiset lääkkeet ja tabletit/kapselit voi palauttaa omissa pakkauksissaan.

Lisätietoja

Opetusapteekki

Vehkojan apteekki toimii opetusapteekkina farmasian alan opiskelijoille. Myös lääketeknikon tai kosmetologin opintoja suorittavat voivat hakea apteekkiimme harjoittelijoiksi.

Kysy lisää

Reseptin uusiminen

Sähköisen reseptin uusimispyyntö on apteekissamme maksuton. Voit tehdä sen myös itse Omakannassa. Uusimispyynnön tilannetta voit tiedustella paikan päällä apteekissa. Jos olet antanut matkapuhelinnumerosi uusimispyynnön yhteydessä, saat tiedon uusitusta reseptistä tekstiviestillä. Reseptin uusimispyyntö käsitellään terveydenhuollossa yleensä kahdeksan arkipäivän kuluessa.

Omakanta

Schengen-todistus

Matkustaessasi Schengen-alueelle, sinulla tulee olla mukana Schengen-todistus, mikäli sinulla on mukanasi huumausaineiksi tai psykotrooppisiksi aineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Schengen-sopimuksen piiriin kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Saksa, Belgia, Ranska, Alankomaat, Itävalta, Sveitsi, Luxemburg, Espanja, Portugali, Italia, Kreikka, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tsekki, Slovakia, Unkari, Slovenia ja Malta.


Schengen-todistuksen laatimisesta tullia varten perimme 8 €/todistus. Saat sen meiltä niistä lääkkeistä, jotka olet hankkinut apteekistamme.

Lääkkeet ja matkustaminen

Yhteiskuntavastuu

Apteekit turvaavat valtakunnallisen verkoston kautta lääkkeiden saatavuuden koko maassa. Lisäksi osallistumme yhteiskuntavastuuseen huolehtimalla työntekijöiden työhyvinvoinnista, jaksamisesta, oppimisesta ja työssä viihtymisestä sekä sukupuolten välisestä tasa-arvosta. Investoimme Suomeen ja huomioimme myös ympäristönäkökohdat.


Teemme lisäksi palkitsevaa hyväntekeväisyystyötä eri järjestöjen kanssa. Meiltä voi pyytää myös luentoa potilasyhdistyksille tai maskottikoiraamme Vinskiä vierailemaan päiväkodissa.

Vaivatonta asiointia apteekissamme – Kotiinkuljetus tai nouto parkkipaikalta

Tarjoamme apteekkituotteiden kotiinkuljetuspalvelua Hyvinkään kaupungin alueella. Kuljetuksesta perimme 5,50 €/kuljetuskerta. Saattaapa meillä olla kampanja myös maksuttomasta kotiinkuljetuksesta vaikka lähikuntiin asti. 


Voit myös noutaa tilauksesi parkkipaikalta. Maksutavaksi voi valita korttimaksun tai laskun. Kysy lisää ottamalla yhteyttä tai käymällä apteekissamme.

Katso asiakasedut

Bonusta S-Etukortilla

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonusta ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

S-Etukortti kuva

Itsepalvelukassa

Apteekissamme on itsepalvelukassa, jossa asioiminen onnistuu nopeasti ohi jonojen, mikäli sinulla ei ole tarvetta lääkeneuvonnalle. Kassalla huomioidaan mahdolliset ostorajoitukset.

Tervetuloa