Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Hyvinkäältä

Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Hyvinkäältä

Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Hyvinkäältä

Apteekkikosmetiikka on tarkkaan tutkittua, herkälle ja allergiselle iholle sopivaa kosmetiikkaa. Vehkojan apteekissa Hyvinkäällä on laaja valikoima kosmetiikkasarjoja, joista löytyy jokaisen iholle sopivat tuotteet.

Henkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden valinnassa, ja kosmetologiltamme saat uusimmat tiedot päivittäiseen ihonhoitoon. Kosmetologin kanssa voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvonnan.

Kosmetiikkasarjamme

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACO:n omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, Pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACO:n tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. 


Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsillekin. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACO:lta löytyvät tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat muun muassa vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Lue lisää

A-Derma

Dermatologinen A-Derma ihonhoitosarja on suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin. A-Derma on kasviperäisen apteekissa myytävän kosmetiikan pioneeri, ja sen dermatologiset laboratoriot ovat erikoistuneet herkän ihon hoitoon jo yli 30 vuoden ajan. Kaiken takana on ainutlaatuinen ainesosa, ihoa tasapainottava, rauhoittava ja korjaava Rhealba®-kaura.
Kaikki alkoi siitä, kun ranskalainen farmaseutti Pierre Fabre päätti keskittyä työssään kauraan, kasviin, jota on käytetty lääkintään yli 3 000 vuoden ajan. Tästä alkoi laaja tutkimustyö, joka jatkuu edelleen Lounais-Ranskassa.

Lue lisää

Avène

Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta, ja sen pH on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Lue lisää

CeraVe

CeraVe – kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Tunne ero ihollasi CeraVen avulla. CeraVe tekee muutakin kuin vain kosteuttaa ihoasi. Mikä on sen salaisuus? CeraVe sisältää kolmea tärkeää keramidia (1,3 ja 6-II), hyaluronihappoa ja lipidejä, jotka auttavat vahvistamaan ihosi suojamuuria. CeraVen takana olevat ihotautilääkärit ovat kehittäneet kohtuuhintaisen valikoiman hajusteettomia tuotteita, jotka kosteuttavat kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa, sekä yhdistäneet tuotteisiin MVE-teknologian, joka auttaa vapauttamaan aktiivisia ainesosia hallitusti ja pitkäkestoisesti ihollesi.

Lue lisää

Ducray

Ducray-tuotesarjan hiustuotteet sisältävät laajan valikoiman hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat tuotteet eri syistä hilseilevälle päänahalle, kutisevalle päänahalle ja iholle kuin myös rasvoittuvalle sekä kuivalle päänahalle. Ducrayn ihonhoitosarjasta löydät kokonaisvaltaisen ratkaisun epäpuhtaalle ja akneiholle.

Lue lisää

Eucerin

Vallankumouksellinen Eucerin-voide keksittiin yli sata vuotta sitten, ja samalla luotiin perusta Beiersdorfin menestykselle. Nyt Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Ihotautilääkärit ja apteekkihenkilökunta kaikkialla maailmassa luottavat Eucerin-tuotteisiin ja suosittelevat niitä asiakkailleen joka päivä.

Lue lisää

Favora

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!


Favora-sarjan kaikki tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Favoran tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.

Lue lisää

SVR

SVR on ollut ranskalainen dermokosmetiikkabrändi vuodesta 1962. Laboratorio tarjoaa tehokkaita dermatologisia ratkaisuja kaikille ihotyypeille.

 

Koska SVR-ihonhoitotuotteet ovat täynnä innovatiivisia vaikuttavia ainesosia,
ne tarjoavat suuren annoksen luottamusta ja nautintoa.


Simone ja Robert Véretin ajatus on, että dermatologia tekee sinusta kauniin,
SVR auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ihossasi joka päivä.

Lue lisää

La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon tuotesarja ja edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotteet sisältävät antioksidanttista La Roche-Posay-lähdevettä, joka rauhoittaa ihoa. Tuotteiden koostumus on huolellisesti suunniteltu ja testattu, jotta tuotteet täyttävät korkeat tuotekehityksen standardit.

Lue lisää

Vichy

Mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi on Vichyn ihonhoitotuotteiden tähtiainesosa. Vuonna 1931 perustetun tuotemerkin tavoite on säilynyt samana alusta lähtien: auttaa naisia hoitamaan ihoaan päivittäin tehokkaasti riippumatta iästä tai ihotyypistä, ympäristöystävällisesti ja kestävää kehitystä edistäen. Vichyn tavoitteena on luoda tehokkaita, luonnollisiin ainesosiin perustuvia koostumuksia, jotka auttavat tekemään ihosta hyvinvoivan ja elinvoimaisen.

Lue lisää