NOUTOAUTOMAATIT:

K-MARKET MARTISSA,

K-MARKET HAKALANTORILLA sekä S-MARKET VEHKOJALLA!

Toimitamme myös kylmätuotteet näihin noutoautomaatteihin!

Tilaukset osoitteessa vehkojanverkkoapteekki.fi

Voit siirtyä verkkokauppaamme yllä olevasta painikkeesta.

 

Palveleva apteekkisi Hyvinkäällä

Viiden tähden palvelua lähellä sinua – joka päivä!

Sijaitsemme aivan Hyvinkään sairaalan välittömässä läheisyydessä, Vehkojan S-marketin yhteydessä. Keskeisen sijaintimme vuoksi meille on helppo tulla myös Riihimäeltä, Nurmijärveltä tai vaikka Mäntsälästä asti.

 

Sisäänkäynnin luona on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja apteekkiimme pääsee esteettömästi niin lastenvaunuilla kuin pyörätuolillakin.


Tarjoamme apteekkipalveluiden laajimmat aukioloajat Hyvinkäällä ja lähikunnissa. Olemme auki aamusta myöhäiseen iltaan. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee yksilöllisesti, monipuolisesti ja asiantuntevasti. Meillä asiointi on nopeaa ja harvoin joudut jonottamaan.

 

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä eikä verkkokauppaostoista. Myöskään tiliostot eivät kerrytä Bonusta.

Ota yhteyttä

Asiantuntijat apunasi

Apteekkimme valintaosaston laajasta valikoimasta löydät tutut suosikkisi ja kiinnostavimmat uutuudet terveyteen, kauneuteen ja hyvään oloon. Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo oikean lääkehoidon valinnassa ja ohjaa tarvittaessa lääkäriin. Kosmetologimme auttavat sinua ihonhoitoon liittyvissä asioissa. 
Apteekissamme pääset asiantuntijan puheille ilman ajanvarausta. Voit kääntyä puoleemme kaikissa terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä, ja me autamme mielellämme. Lämpimästi tervetuloa!

Apteekkikosmetiikka

Pysyvät asiakasedut

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä eikä verkkokauppaostoista. Myöskään tiliostot eivät kerrytä Bonusta.

Kaikki tarjoukset

Tervetuloa asioimaan ystävällisen palvelun apteekkiimme

Laajat aukioloajat, Vehkojan Apteekki, Hyvinkää

Laajat aukioloajat

Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä aamusta iltamyöhään.

 

Verkkoapteekki palvelee kellon ympäri osoitteessa vehkojanverkkoapteekki.fi

Erinomainen sijainti, Vehkojan Apteekki, Hyvinkää

Erinomainen sijainti

Apteekkimme sijaitsee Vehkojan S-marketin yhteydessä, Hyvinkään sairaalan läheisyydessä. Runsaasti parkkitilaa, josta esteetön pääsy apteekkiin.

Bonusta S-Etukortilla, Vehkojan Apteekki, Hyvinkää

Bonusta S-Etukortilla

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä eikä verkkokauppaostoista.

Tutustu apteekkilehtiin

ApteekkiNyt-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. ApteekkiNyt on apteekkimme oma asiakaslehti, joka sisältää luotettavaa ja ajankohtaista tietoa terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lehdestä löydät myös kuukausittain vaihtuvat asiakasedut. Nouda lehti apteekista!

ApteekkiNyt-näköislehdet

Terveydeksi!-lehti

Terveydeksi!-lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdellä on 1,2 miljoonaa lukijaa. Nouda lehti apteekista!

Terveydeksi!-näköislehdet

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa

Löydät Vehkojan apteekin myös sosiaalisesta mediasta. Facebook- ja Instagram-tileiltämme löydät uusimmat asiakasedut, tarjoukset, arvontoja, ajankohtaisia uutisia ja paljon muuta! Tervetuloa mukaan.

Klinik-verkkopalvelu

Klinik on verkkopalvelu, joka auttaa tunnistamaan ja hoitamaan erilaisia oireita sekä löytämään sopivimman terveysasiantuntijan luo tilanteessa kuin tilanteessa. Klinik-verkkopalvelun sisältö on laadittu käyttäjien, lääkärien ja muiden terveyden asiantuntijoiden yhteistyönä. Tutustu palveluun seuraamalla linkkejä. 

Vaivan tunnistaminen Terveysartikkelit

Vehkojan apteekki

029 3400 580
 vehkojan.apteekki@apteekit.net
 Uudenmaankatu 106, 05840 Hyvinkää 

Aukioloajat:

ma–pe 8–21

la 8–21

su/arkipyhät 10–21

 

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT:

 

21.6. Juhannusaatto 8.00-14.00

22.6. Juhannuspäivä 12.00-21.00

 

 

 

APTEEKKIMME NOUTOAUTOMAATIT SIJAITSEVAT:

S-Market Vehkoja

K-Market Martti

K-Market Hakalantori

 

Noudot automaateista markettien aukioloaikojen mukaisesti!